• da

Arrangementer på pladsen

Hvert år har vi forskellige arrangementer på pladsen. Alle der bor på pladsen i hytter eller andet er velkommen til at deltage i vores arrangementer. Det er altid hyggeligt, og vi glæder os altid til at se såvel nye deltagere samt gamle kendinge.

Ofte er der også anmeldt fyrværkeri på kommunens dejlige Grønnehave strand. ( Kronborg strandpark ).

Nytårsaften

Nytårsaften ynder mange af vores campister at besøge os. Her samles vi alle kort før midnat, skåler med hinanden og får os et stykke kransekage af lejerchefen. Vi nyder både det smukke fyrværkeri-show fra Marienlyst og den flotte udsigt over Helsingborg der helt lyser op kl. 00.00. Selv har campingpladsen købt lidt krudt og et par af lejerchefens drenge sørger for at få skudt det af, mens vi andre hygge-snakker.

Morgen Pinsebadning/Morgenbord i Maj

Pinsemorgen er der morgenbadning for de friske drenge og piger, som tør at våge sig ud i det kolde vand. Efterfølgende samles vi alle på strandpromenaden hvor folk selv har taget deres morgenbrød, stole og borde med ud. Her sidder vi og hygger os, og lejerchefen giver en lille en til holde varmen på.

Kl.13 laver vi fælles Pinse- frokost, hvor folk tager deres egen frokost med.

Sankt Hans Aften d. 23. juni

Sankt Hans aften  laver vi fælles grill og der vil være bål på stranden

Grillfest –  sidste lørdag i august

Den store grillfest bliver holdt i et dejligt festtelt på pladsen foran kiosken hvert år.  Her markeres at nu lukkes kiosken og vi siger tak for i år. Man medbringer  selv borde/stole og service, men maden laves af medarbejderne på campingpladsen. Det kræver en mad-billet for at kunne spise med til grillaftenen. Den kan købes i kiosken dagene op til festen. Til festen sælges der fadøl og diverse drikkevarer fra kiosken og vi har musikere som kommer og spiller hele aftenen.